31 Bazaar Trottoir - Lies Engelen Photography_edited.png

TROTTOIR ETALAGE (FASHION & DESIGN WALK)

Ronkende namen als Bonom, Oak Oak, Farm Prod,… passeren de revue. Hoe smukken ze het straatbeeld op, wat motiveert hen en wat is het verhaal achter de werken en de kunstenaar. Een wandeling die je meeneemt naar wat 'verborgen' plekjes en achterstraatjes en je een kleurrijk deel van de stad laat zien. 

PRAKTISCHE INFO

Dit is de prijs voor de basiswandeling(*). Voor uitgebreide formules, check hieronder.

WIJKEN

Centrum, Marollen, Kanaal, Vorst

DUUR

Vanaf 1u30 à 2u

THEMA

Street Art

PRIJS

Vanaf 185€/groep

Ontdek de wijken

STREET BAZ'ART

Centrum

Deze wandeling verbindt het toeristische centrum met de Kanaalbuurt. Ontdek de buurt rond de Grote Markt, Beenhouwersstraat, Sint-Katelijne, Sint-Goriks en een stukje Kanaalzone.

Vorst

Street Art neem in veel buurt een hoge vlucht en dat is in Vorst niet anders. We verkennen de buurt rond de stations Vorst Oost en Zuid en botsen hier op onverwachte pareltjes.

Marollen

In 2019 vierden we Breughel die een tijdje in de Marollen woonde.  Ter ere van hem zijn heel wat muren aangebracht door Farm Prod met een knipoog naar zijn speelse schilderijen.  En we zien hier ook Bonom, Hell'O en nog vele andere,...

Kanaalzone

Hier blijven we in de buurt van het kanaal en wandelen een stukje door Molenbeek, de achterzijde van de Vismarkt tot aan Sainctelette.

Kies je favoriete formule

*Onze prijzen zijn berekend op groepen van maximum 25 personen. Is de groep groter dan wordt deze opgesplitst.  Prijzen per persoon zijn vanaf 10 personen, is de groep kleiner dan wordt er een meerprijs berekend.

IMG_4256.HEIC

WANDELING

Volg de gids en kies je favoriete buurt. 

PRAKTISCHE INFO
  • Duur: 1u30 à 2u

  • Prijs: 185€/groep

Botje kop.png
STREET BAZ'ART MAROLLEN (2).png

WANDELING + DRANKJE

We combineren deze wandeling met een drankje onderweg. Kan een volks cafeetje zijn, een hippe plek,... We passen ons aan aan de buurt. Drankje is inbegrepen. (keuze uit standaardbiertje, wijn of fris), speciaalbieren of Half & Half (+ € 2 /pp)

PRAKTISCHE INFO
  • Duur: 2u45

  • Prijs: 250€/groep + 5 of 8€/pp

Botje kop.png
IMG_9133.jpg

WANDELING + STREET FOOD

Onderweg proeven we Street Food zoals een garnaalkroket uit het vuistje of een portie Belgische frieten.  Je kan opteren om hier ook een drankje bij te kiezen.

PRAKTISCHE INFO
  • Duur: 2u45 - 3u00

  • Prijs: 250€/groep + 15€/pp

Botje kop.png
IMG_6149.JPG

DAGJE STREET ART

Ga voor de volledige ervaring.  In de voormiddag verkennen we het centrum, 's middags genieten we van een warme lunch om dan de dag af te sluiten met een workshop Street. Art. Een echte graffitikunstenaar leert ons de knepen van het vak en zorgt voor een heel leuk resultaat.

PRAKTISCHE INFO
  • Duur: 6u30

  • Prijs: 1200€ + 30€/pp

Botje kop.png
exploretheworldwithkids00002.jpeg

ONLINE

BAZAAR BOTJE > STREET BAZ'ART

Interactieve wandeling via onze virtuele gids: het Bazaar Botje. Je kiest zelf wanneer je start, hoeveel je wilt lezen en hoe snel je stapt. En je krijgt de volledige begeleiding onderweg.

Botje kop.png

Of laat je virtueel leiden

Inspiratie nodig?

Check onze blog hieronder of krijg 3 routes zomaar in je mailbox.

No posts published in this language yet
Stay tuned...

GRAAG DE 3 ROUTES